Wat is een Rainbowchild

Wat is een Rainbow Child

Een Rainbow Child is iemand die zich bewust is van een groter geheel of iemand die in het donker leeft en graag wat licht in zijn leven wil.

Welke vorm dit voor iemand heeft is eigenlijk niet zo belangrijk.

Voor ons is het God, Jezus, Engelen en gidsen.

Maar als iemand het de bron noemt, licht, liefde of universele energie. Zelfs als je twijfel over het grote geheel.

Dan maakt dat  ons niet uit. Het zegt alleen maar iets over de fase waar deze persoon zich in bevind.

Als een kleuter met blokjes aan het bouwen is weet hij ook niet dat hij misschien later wel een bouwkundige  gaat worden. Maar zijn leerreis is wel begonnen.

Wij leven zelf volgens het nieuwe verbond. Wat al aan Jeremia  werd verteld .

Dit verbond houd in dat als je je hart opent voor God. Hij zijn wetten in je hart schrijft.

Hier begint ook gelijk het leven met een gids. Op het moment dat je deze reis begint zul je gaan merken dat je begeleid word. Toen ik deze reis begon  was het voor mij alleen God. En een fascinatie voor Jezus het leek mij geweldig om te zijn zoals Jezus. Omdat zijn verschijning al mensen blij maakte.

Als je deze reis begint en je opent  je hart voor wat wij God noemen. Word je van uit het grote geheel begeleid. Zoals een crècheleidster de eerste vaardigheden leert aan haar kindjes. En je op de basisschool weer nieuwe meesters en juffrouwen krijg. Zo krijg je ook verschillende gidsen op je pad.

Om deze vaak onzichtbare wereld te gaan begrijpen. Is het handig om je te richten op een meester voor ons is dit Jezus. Jezus is de belichaming van het nieuwe verbond. Hij heeft laten zien wat het leven kan worden als je jouw hart opent voor God. Hij heeft het onbegrijpelijke begrijpelijk gemaakt. Jezus heeft alles samengebracht tot het simpele “heb je naaste lief als jezelf dan heb je God lief boven alles”

wij als mens hebben hier op aarde allemaal onze eigen taak. Wij zijn hier omdat we hier bedoeld zijn. Het is daarom belangrijk om opzoek te gaan naar jezelf en dat te worden zoals God het bedoeld heeft. Als je dat geworden bent, dat zoals je bedoeld was zal je licht gaan schijnen en zal je een lichtje zijn voor je omgeving.

Wij kunnen je alleen zeggen eis je geboorterecht op. En werk eraan om liefdevol jezelf te worden. En wees een “RAINBOWCHILD”